Moeder en dochter slaan handen ineen voor bijzonder cateringconcept

Ingrid – inmiddels haast bekender onder haar bedrijfsnaam Miep – en Sharon Huzink zijn niet alleen respectievelijk moeder en dochter alsmede huisgenoten, maar werken sinds kort ook samen aan een concept voor een extra speciaal (bedrijfs)feestje, vrienden- of burendag dan wel gezellige borrel.

“Er hebben zich al een aantal geïnteresseerden gemeld en de eerste boekingen komen binnenkort ook. Daar twijfel ik niet over”, vertelt Sharon met zelfvertrouwen. Naast een fulltime baan, volgt ze nog een HRM-opleiding én is ze sinds twee jaar de trotse eigenaar van haar eigen modellenbureau.

Over dat laatste, alle dames zijn persoonlijk door haar gescout. “We zijn nu met z’n vierentwintigen. Als eerste kijk je dan natuurlijk naar het uiterlijk, al is een knap koppie en goed lijf is niet genoeg. Uitstraling en daadkracht zijn wel net zo belangrijk. Meis Models verzorgt hostesses, promo en entertainmentdames, modellen en gridgirls.” Zo lanceerden zij een compleet nieuwe classy look voor twee grote Twentse bedrijven, Eurol en Riwald Recycling. Ook waren ze vorig jaar aanwezig tijdens de Jumbo Racedagen op het circuit van Zandvoort. “De dames moeten willen doorpakken tijdens het werk. Daar selecteer ik ze nadrukkelijk op”, benadrukt Sharon. “En natuurlijk zijn het allemaal supermooie vrouwen. Het oog wil immers ook wat.”

Miep’s spareribs zijn in Geesteren, de woonplaats van beide onderneemsters, binnen enkele weken tijd een begrip van jewelste geworden. “Iedereen vindt ze lekker en is er goed over te spreken. Zo hoort het natuurlijk ook, maar toch kwam het wel als een verrassing dat het zó erg snel ging”, aldus Ingrid. Ze is nog altijd een beetje verbouwereerd door het succes, dat begon toen de horeca sloot vanwege het coronavirus. “Er was haast geen bakken aan, de kilo’s ribben vlogen als het ware de deur uit. En nu nog steeds. Op bestelling en alleen afhalen.”

De dames hebben inmiddels hun behoorlijk verschillende passies samengevoegd tot een gezamenlijk cateringconcept in Amerikaanse stijl, inclusief American girls. “Die leuken het geheel niet alleen op, ze zetten ook alles voor de opdrachtgever klaar en rijden bijvoorbeeld de gasten voor in een leuke Piaggio. Of tal van andere klusjes waarvoor ze inzetbaar zijn. Uiteraard alles in overleg met mij”, benadrukt de ambitieuze Sharon. “Ik regel de rest.”

Ingrid vult aan: “De gerechten zijn typisch voor Amerika: dus ‘ribs and burgers’, patatjes, appeltaart en chocoladekoekjes, enzovoorts. En uiteraard ijskoud bier van Budweiser. Dat kan niet missen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden