Nieuwe winkel EP:Electropan geopend

Electropan, al ruim 11 jaar een vertrouwde partner voor de levering en onderhoud aan audio, tv, witgoed, keukenapparatuur, camerasystemen en ict, gaat met ingang van vandaag verder onder de naam EP:Electropan.

De aanleiding hiervan is de overname van EP:Eppink door Electropan. De nieuwe winkel is gevestigd in Tubbergen. Randy en Linda Juninck uit Fleringen, eigenaren van EP:Electropan, zijn ondernemers in hart en nieren.

Ze zijn verheugd om deel uit te maken van de EP-formule. “Onze winkel krijgt uiteraard een make-over en nieuw karakter. We zijn blij dat wij de bestaande klanten, en personeel, van EP:Eppink onder onze hoede kunnen nemen én ons product- en dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe weg in te slaan!”

Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland, is trots op de nieuwe winkel en beide ondernemers. “De retailmarkt is nooit eerder zo uitdagend geweest. Toch zagen Randy en Linda een kans om de volgende stap te maken. Wij zijn ontzettend blij om ze te mogen verwelkomen bij de EP-familie. De winkel ziet er prachtig uit!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden