Ter Beek neemt ‘de beentjes’ naar Sint-Hildegard

Foto: Ter Beek Reizen

Na het succes van de dagtocht ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ langs meerdere filmlocaties wordt het reisprogramma van Ter Beek Reizen nu uitgebreid met een vierdaagse reis naar Sint-Hildegard bij Rüdesheim am Rhein in Duitsland.

Opa Arend en oma Sinie (personages uit de gelijknamige film) bezochten deze omgeving 63 jaar geleden tijdens een huwelijksreis per bus. Neem zelf ‘de beentjes’ en beleef de hoogtepunten van deze huwelijksreis. De eerste reis vertrekt op maandag 28 september 2020 en wordt uiteraard uitgevoerd volgens het geldende coronaprotocol.

Complete mini-vakantie

De reis gaat naar de regio Rüdesheim, die bekendstaat als de mooiste deel van de Rijn. De gasten verblijven in een sfeervol familiehotel in het centrum van Rüdesheim. De verschillende excursies, die uiteraard bij de prijs inbegrepen zijn, maken de reis compleet tot een echte mini-vakantie. Zo maken we onder andere een boottocht door de Loreley, bezoeken de bedevaartskerk en de abdij Sint-Hildegard.

Ook een wijnproeverij ontbreekt niet, want Rüdesheim en omgeving staat namelijk bekend om de fantastische wijnen die hier worden gemaakt.

Tijdens de dagtocht ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ nam Ter Beek Reizen de gasten al mee naar verschillende filmlocaties in Twente, maar tijdens deze ontspannen mini-vakantie worden nu ook nog de opnamelocaties in de regio rondom Rüdesheim bezocht. “Er is veel animo voor deze dagtocht maar tegelijkertijd krijgen we ook de vraag van mensen die graag een paar dagen weg willen. Uitstapjes zoals vakanties zijn door veel mensen afgezegd in verband met de coronacrisis. Een paar dagen weg zien de mensen wel zitten. Ze hebben iets om naar uit te kijken”, laat Peggy ter Beek weten.

Ontspannen reizen

De sinds 1 juli geldende mondkapjesplicht hoeft geen belemmering te zijn, omdat het programma er volledig op aangepast is. De relatief korte reisafstand en de zorgvuldig uitgezochte pauzes onderweg dragen hieraan bij. Deze manier van reizen is in coronatijd extra ontspannen.

Ter Beek Reizen heet belangstellenden van harte welkom om mee op reis te gaan. Op www.terbeekreizen.nl/tour/rudesheim/ staat meer informatie of telefonisch is de Tubbergse reisorganisatie via tel. 0546-621379 bereikbaar.

Dossier: Corona

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden