Twintigers nemen leiding van proptech-bedrijf SKEPP uit Albergen over

Thijs van Eerden en Melvin Hamer
Foto: SKEPP

Het stokje van miljoenenbedrijf SKEPP wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28).

De huidige directeur Joost Lansink maakt plaats voor twee nieuwe leiders. SKEPP is een game changing proptech-bedrijf dat zich richt op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

Grote internationale onderneming

In 2013 is SKEPP in Albergen door Joost Lansink opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een flinke onderneming. Het online platform brengt vraag en aanbod van kantoorruimte samen. Daarnaast biedt SKEPP kantoormeubelen aan die men niet alleen kan kopen, maar ook huren of huurkopen.

Doordat kantoorverhuur en de flexibele kantoorinrichting elkaar goed aanvullen maakt het bedrijf succesvol. Inmiddels is SKEPP in 8 Europese landen actief en is daarmee met recht een internationale onderneming te noemen.

Geen onbekenden voor SKEPP

In de afgelopen jaren zijn er met succes producten ontwikkeld: Officelisting, Officeplanner en een webshop gelanceerd. Onder leiding van Lansink is SKEPP gegroeid van startup tot scale-up.

Het stokje wordt nu doorgegeven aan Thijs van Eerden en Melvin Hamer. De heren zijn geen onbekenden van SKEPP, ze zijn al in dienst sinds de opstart, zijn meegegroeid én kennen alle ins en outs van de kantorenmarkt; kortom, de heren ademen SKEPP. Het is nu tijd voor hen om deze rollercoaster naar het volgende level te brengen.

Thijs zal zich richten op het commerciële stuk van het bedrijf en Melvin gaat zich focussen op het technische deel en de marketing.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden