Website van Verjaardagsbox gemeente Tubbergen online

Richard en Jenny Hilberink met Miranda Kranenberg
Richard en Jenny Hilberink met Miranda Kranenberg
Foto: Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland

Met dank aan Brosis IT uit Geesteren staat de website www.verjaardagsboxtubbergen.nl online.

De geheel vernieuwde website is voorzien van de nodige informatie over de Verjaardagsbox. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring van Richard en Jenny Hilberink is het gelukt om een website te realiseren die overzichtelijk, werkbaar en vooral eenvoudig te beheren is. Dit laatste is gelukt dankzij een door Brosis IT zelf ontwikkeld content management systeem: Site to Edit.

Sponsoring en doneren

Richard en Jenny Hilberink steunen het doel van de Verjaardagsbox en besloten daarom de website geheel kosteloos te bouwen. Dankzij deze manier van sponsoring kan het geld besteed worden aan de verjaardagen voor de kinderen.

Om iedereen op een eenvoudige manier een financiële bijdrage te laten doen, is de nieuwe website voorzien van de mogelijkheid om online te doneren. Hiervoor is ook een eenvoudige manier toegepast namelijk een QR-code. Door deze te scannen kunnen mensen met behulp van hun eigen telebankieren app een bedrag storten. Op deze manier kan iedereen een bijdrage leveren aan de verjaardagen van kinderen in de gemeente Tubbergen die in armoede opgroeien.

Brosis IT

Brosis IT is gevestigd in Geesteren en heeft 21 jaar ervaring in het bouwen, onderhouden en hosten van websites. Dit doen zij vooral voor het midden en kleinbedrijf. Met het vaste team van Richard en Jenny, aangevuld met verschillende zzp-ers, ondersteunen zij verschillende bedrijven. Dankzij de korte lijnen en het eigen systeem dat ze door en door kennen, schakelen zij snel en bieden ze de hulp die nodig is.

Verjaardagsbox

De Verjaardagsbox gemeente Tubbergen is bestemd voor gezinnen die de verjaardag van een kind niet kunnen vieren, omdat hiervoor onvoldoende geld is. Met de Verjaardagsbox (1 t/m 12 jaar) en de Feestbox (13 tot 19 jaar) bieden ze gezinnen een goed gevulde doos voor een verjaardagsfeest. Het aanvragen van de box kan nu ook via de website.

Het goede doel is voor de inkomsten afhankelijk van sponsoren, giften, fondsen en donaties om de boxen te vullen. Al meerdere jaren mag de organisatie rekenen op verschillende lokale sponsoren die een bijdrage leveren, vaak zelfs meerdere keren. Deze sponsoren staan ook met hun logo op de website vermeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verjaardagsbox kan men contact opnemen met Astrid Wessling (coördinator armoedepreventie bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland) via [email protected] of met Miranda Kranenberg, coördinator via [email protected] of 06-29365872.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen