Volksfeesten Albergen doneert gul voor feestkeet De Bokk’n Hörnkes

Foto: Volksfeesten Albergen

Stichting Volksfeesten Albergen stelt jaarlijks een donatie beschikbaar van in totaal 1.500 euro en hiervan is dit jaar de helft gedoneerd aan jeugdcarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes voor het kopen en opknappen van een nieuwe paasvuurkeet.

Dit is een mobiele unit die inzetbaar is voor verschillende doeleinden in het dorp. In de eerste plaats wordt de keet gebruikt om te waken bij het paasvuur. Tijdens de bouw van het jaarlijkse paasvuur wordt er ’s nachts in de gaten gehouden of het vuur niet alvast wordt aangestoken. Verder wordt de keet ook beschikbaar gesteld aan plaatselijke stichtingen, verenigingen en evenementen om in te zetten voor diverse doeleinden.

De Bokk’n Hörnkes had hetzelfde bestedingsdoel gebruikt voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018 en daarmee toen al 565,66 euro op weten te halen.

Gereed voor eerste inzet

De afgelopen maanden is er druk gewerkt om de ‘feestkeet’ op te knappen en klaar te maken voor gebruik. Dit is gebeurd in de hal van Theo Sonder Auto’s. Daarnaast heeft Erik de Bruijne een bijdrage geleverd door de vloer van de keet te voorzien van een laag polyester. Het project is inmiddels afgerond en de keet is klaar voor gebruik.

Jeugdcarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes wil graag Stichting Volksfeesten Albergen, Rabobank Noord en West Twente, Theo Sonder Auto’s, De Polyesterspecialist en eenieder die een bijdrage heeft gehad in het realiseren van de paasvuurkeet hartelijk danken.

Plaatselijke clubs kunnen zich na elke editie met een positief resultaat eveneens melden bij Stichting Volksfeesten Albergen om een beroep te doen op het Volksfeestenfonds.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden