Met een nieuw pand is de Jong & Laan klaar voor de toekomst

Horst in 't Veld, Boudewijn Koopman, Jordy Siegerink en Jeroen Droste
Foto: de Jong & Laan

Begin december betrekken de accountants en adviseurs van de Jong & Laan het nieuwe pand op de oude, vertrouwde locatie aan de Julianastraat in Tubbergen.

Het nieuwe pand is een ontwikkeling van Koopman Vastgoed, is eind november opgeleverd en past naadloos in het straatbeeld. Deze nieuwbouw is met het hoogst haalbare label A helemaal klaar voor de toekomst. Zo is er geen gasaansluiting, maar wordt het verwarmd en gekoeld middels warmtepompen. Het dak is voorzien van ruim veertig zonnepanelen. Daarnaast is het pand voorzien van hoogwaardige isolatie en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van ledverlichting.

Met veelal lokale relaties is dit duurzame pand in minder dan 9 maanden tot stand gekomen. Deze mooie samenwerking resulteerde in een hedendaags, duurzaam en goed binnen het straatbeeld passend kantoorpand. Een pand in hartje Tubbergen, waarmee het door aannemersbedrijf Hoek & Zn. accountantskantoor naast duurzaam, ook een aantrekkelijke werkplek voor (young) professionals creƫert en altijd dicht bij haar klanten blijft.

De Jong & Laan is een middelgrote accountantsorganisatie met 700 medewerkers en 23 verschillende vestigingen in Noord, Oost- en Midden-Nederland. De dienstverlening richt zich op accountancy (controle- en samenstelpraktijk) en belastingadvies. De organisatie voorziet haar klanten daarnaast van advies op diverse specialistische gebieden zoals bedrijfsadvies, corporate finance en subsidieadvies, pensioenadvies, personeelsadvies en familieadvies.

Koopman Vastgoed is een onafhankelijke en ondernemende vastgoedontwikkelaar, actief in alle sectoren van de vastgoedmarkt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden