‘Als je dacht dat je van ons afwas’

Foto: Alberger Bökke

De hoogheden van de Alberger Bökke gaan noodgedwongen nog een jaartje langer door, nu het traditionele carnavalsfeest vanwege de coronaperikelen niet op gebruikelijke wijze tot uiting gebracht kan worden.

Normaal gesproken vindt dan in het eerste weekend van januari de residentie-opening in Albergen plaats, iets wat gedurende deze periode ook wel De Vette Bok genoemd wordt. Doorgaans start deze dag met een gang naar de plaatselijke kerk, waarna een bord van de vereniging bij de residentie onthuld wordt. Daarna volgt een officieel programma, waarbij diverse commissies hun mutaties kenbaar maken en nieuwe leden worden geïnstalleerd.

Hoewel van dit alles ditmaal niets doorging, wilde het clubbestuur toch enigszins stilstaan bij de start van het carnavalsjaar. Daarom onthulden prins John, sik Bob alsmede hofdames Lotte en Ellen in het bijzijn van voorzitter Herald Degger, president Johan Bouhuis, opperstalmeester Edward Morshuis en anderen afgelopen zaterdag alsnog hun nieuwe residentiebord. Dat gebeurde onder de noemer ‘Als je dacht dat je van ons afwas’…

De vereniging laat tevens weten bezig te zijn met het organiseren van allerlei activiteiten, welke passen binnen de RIVM-richtlijnen.

Dossier: Corona

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden