Lintjesregen en vlaggenparade in Albergen

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke mag zich gelukkig prijzen met een grote en trouwe aanhang.

Ondanks dat dit seizoen geen festiviteiten kunnen worden gehouden, is het aantal afmeldingen op één hand te tellen. Jaarlijks gaan de oud-prinsen van de
vereniging langs alle leden om de ledenkaarten te verspreiden, zo ook dit jaar. Zij hadden echter dit keer als dank voor het lidmaatschap een carnavaleske verrassing bij zich in de vorm van een lintje op speld.

Iedereen die bekend is met carnaval weet dat veel kerngroepleden volgehangen zijn met speldjes. “Dit kleinood wilden we onze leden ook aanbieden met de achterliggende gedachte dat het gedragen wordt tijdens gala’s en feesten waarbij het lid aanwezig is”, zegt voorzitter Herald Degger. “De lintjes zijn onlangs uitgedeeld en we hebben al vele positieve reacties ontvangen.”

Extra attentie per huishouden

Zaterdag 30 januari waren de oud-prinsen opnieuw op pad. Nu om bij elk huishouden in Albergen met een of meerdere leden, een vlag met logo van de Alberger Bökke, in de bus te doen. De voorzitter hierover: “Bij deze extra attentie hebben we het verzoek gedaan om de vlag uit te hangen in het weekend van 6 en 7 februari, de dagen van de online gala en de verspreiding van het Bokk’n Blad. En natuurlijk in de hoop dat er komende jaren mee wordt gevlagd als de optocht weer door ons dorp trekt.”

De online gala is zaterdag 6 februari te volgen via de link: https://www.albergerbokke.nl/online-gala.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden