Zanger schrijft speciaal lied voor bibliotheek in Tubbergen

Vincent Corjanus
Foto: Arjen Bloem

Op verzoek van de bibliotheek van Tubbergen schreef zanger Vincent Corjanus het lied ‘Samen’, gelijknamig aan het thema van de Poëzieweek 2021.

Corjanus zou in eerste instantie eind januari meerdere optredens in Twente geven. Door strengere coronamaatregelen zijn deze optredens opgeschort. Waarschijnlijk wordt dit hervat in het voorjaar. ‘Samen’ is opgenomen in de thuisstudio van de jonge zanger. Daarnaast is Anna-Carlijn Nakken te horen op deze single.

Corjanus draait al meer dan acht jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en bracht een CD uit. Zijn gedichten waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. Nu heeft de coronacrisis hem geïnspireerd. “Om toch nog een beetje liefde en kunst te verspreiden heeft Vincent ons verrast met een lied, speciaal voor ons geschreven”, laat de Tubbergse bieb weten. “Het liedje heeft nog een Twents randje gekregen. Een goede vriendin van Vincent uit Lonneker, zingt de koortjes!”

‘Samen’ is gratis streamen via Spotify, Apple Music en YouTube Music.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden