Myrthe verrast met handgemaakte taarten, uitgebreide hapjesplanken en meer

Foto: Myrthe Masselink

Een volledig uit de hand gelopen hobby van haar, bekent Myrthe Masselink uit Harbrinkhoek gelijk. “Zet mij in een keuken en ik ben gelukkig! Daar kan ik echt mijn creativiteit kwijt.”

Alles handgemaakt, supervers en met veel liefde bereid, voegt ze hier meteen aan toe. Ooit startte ze met fondant taartjes en hapjesschalen, vooral voor familie en vrienden. “Via-via kreeg ik steeds meer vraag of ik ook voor anderen taarten en hapjes wilde maken en inmiddels is het zo uit de hand gelopen dat het echte bestellingen zijn geworden! Niet alleen voor (kinder)verjaardagen, maar ik maak ook een bedrijfsfeest of babyshower speciaal met een custom cake, hightea of hapjesbuffet. Waar je mij helemaal blij mee maakt is een opmerking als: ‘Ik vertrouw op jouw creativiteit!’ Dan ga ik hélemaal los met alle mooie decoraties en technieken.”

Op 1 december 2020 schreef Masselink zich als thuisondernemer in bij de Kamer van Koophandel. “Dit is natuurlijk altijd een spannend moment, maar een cateringbedrijf starten in coronatijd…? Dat maakt het natuurlijk extra spannend”, vertelt ze. “Gelukkig heb ik een heel gaaf klantenbestand verzameld; ik merk dat mensen vaak bij mij terugkomen als ze een keer een bestelling hebben geplaatst. Ook wordt het natuurlijk doorverteld, mond-tot-mondreclame is de beste reclame! En mijn producten (de taarten of hapjesschalen) zijn natuurlijk een visitekaartje op zich. Bovendien deel ik bijna al mijn creaties op mijn Facebook– en Instagram-pagina. Binnenkort komt mijn site online, waar mensen mij dan ook kunnen vinden en bereiken.”

Haar bedrijfsnaam laat zich makkelijk raden: Jammy! “Zelf ben ik constant bezig om creatieve acties te bedenken. Een leuke sinterklaastaart, tapasplanken voor kerst, een heerlijke valentijnsbox en natuurlijk ben ik nu alweer druk bezig om wat leuks voor Pasen te bedenken. Mijn hoofd stroomt over met creatieve ideeën en ik kan dan ook niet wachten om ze allemaal nog uit te mogen werken.”

Reacties