Carnavalsliefhebbers kijken terug op geslaagde bingomiddag

Foto: Online Twents Carnavals Spektakel

Het was een grandioze spelmiddag, vertellen de organisatoren van het Online Twents Carnavals Spektakel over hun uitverkochte initiatief.

Carnavalsliefhebbers uit de gehele gemeente Tubbergen konden afgelopen week bingokaarten bestellen om mee te doen. Een deel van de opbrengst kwam ten goede aan zijn/haar favoriete carnavalsvereniging. De rest werd besteed aan prijzen of tegoedbonnen van lokale ondernemers.

Eén uur voor de show verkocht de organisatie (Hidde Droste, Thomas Tijink, Niels Hofste en Bart Leemhuis) de laatste van het maximum aan 1000 speelkaarten. ‘Bingo met carnavalsnummers’ vormde de rode draad van deze show. Daarnaast werden een aantal spellen – zoals een caviarace, dobbelsteen gooien en rad draaien – gehouden en waren er meerdere bel- en winacties. Niels: “We hebben zo enorm veel reacties, zowel tijdens als na de show, gekregen. Echt overweldigend! Voor ons was dit echt een geweldige middag, omdat je alles vooraf zo goed mogelijk probeert te regelen en dat de verwachtingen die we hadden ook daadwerkelijk goed uit de verf kwamen.”

De organisatie wil benadrukken dat deze middag zonder diverse sponsoren niet plaats had kunnen vinden. “We hebben samen een goede constructie bedacht voor diverse ondernemers om hen ook in deze moeilijke periode kunnen steunen”, vertelt Leemhuis.

Lees meer

Reacties