B&B Sagenland krijgt nieuwe eigenaren

Gerjo, Marita, Dion en Vera Kroes
Foto: B&B Sagenland

Inmiddels 18 jaar nadat Goos en Roelie van de Beek hun eerste gasten mogen ontvangen voor Bed en Broodje Sagenland in Harbrinkhoek, dragen zij deze bloeiende horecazaak over aan anderen.

“We hebben altijd genoten van alle mooie momenten en fijne gesprekken”, vertellen ze. In de loop der jaren kwamen meermaals gasten terug en werden zo een vaste bezoeker, iets wat beide een goed gevoel gaf. “Wij vinden dat we toe zijn aan meer rust en ruimte in onze agenda en mede daardoor hebben we besloten om onze B&B over te dragen.

Nieuwe gezichten

De aanstaande oud-eigenaren zullen op 1 juli het bosje met sleutels van Sagenland overdragen aan het gezin van Gerjo en Marita Kroes uit Bruchterveld. De horeca is hen niet geheel vreemd, want ze bestieren daar reeds een cateringbedrijfje. Het viertal heeft zin in de verhuizing naar Twente. “Wij zijn enorm dankbaar en willen Goos en Roelie hartelijk danken voor deze nieuwe uitdaging.”

De dochters Dion en Vera zijn voornemens een theehuisje te openen: Het Zoete Zusje wordt dé plek voor een kopje thee of koffie met huisgemaakte lekkernij.

Reacties