Passieprijs voor Miranda Kranenberg

Miranda Kranenberg
Miranda Kranenberg
Foto: Fotostudio Visschedijk

Miranda Kranenberg van de Verjaardagsbox gemeente Tubbergen, onderdeel van Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD), heeft de VriendenLoterij Passieprijs 2021 gewonnen.

Tijdens de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2021 sprak VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors iedereen toe. Daarna werd
met een druk op de knop door burgemeester Jan van Zanen (gemeente Den Haag) bekendgemaakt dat Kranenberg één van de 133 winnaars is en, naast alle waardering, een geldbedrag van 250 euro zal ontvangen.

Vanaf 1 januari konden organisaties met een korte video vrijwilligers in hun organisatie individueel bedanken. Door dat vlogje naar bedankjevrijwilliger.nl te sturen, maakte de supervrijwilliger gelijk kans op zo’n waarderingsprijs. In totaal waren er 200 bedankjes verstuurd.

Nationale Vrijwilligersprijzen 2021

Vereniging NOV organiseert de Nationale Vrijwilligersprijzen met financiering van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland.

De bedragen voor de landelijke- en lokale vrijwilligersprijs en de Passieprijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. VWS stelt alle filmproducties voor de genomineerden ter beschikking.

Inzending

Kranenberg was genomineerd door Mariska Jogems, sociaal werker armoedepreventie bij de SWTD. In het onderstaand filmpje legt ze uit wat hiervoor haar beweegredenen zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen