In Control start gratis financieel spreekuur voor inwoners gemeente Tubbergen

Geen overzicht meer hebben, de grip kwijt zijn op de uitgaven of enveloppen met facturen niet meer open durven maken; zomaar een aantal vormen van financiële stress waar veel mensen mee te maken hebben.

Om die reden organiseren de coaches Elise Handlogten-Hofmeijer en Sophie Heerink van In Control op maandag 5 juli een financieel spreekuur. Dan kan iedereen die in financiële zin vastloopt zijn of haar vragen stellen via de vaste lijn (tel. 0546-241788) of via WhatsApp (tel. 06-30842858).

“Financiële zorgen gaan vaak gepaard met een zekere schaamte”, vertelt budgetbeheerder en coach Handlogten-Hofmeijer van In Control. “Om die reden hebben we bewust gekozen voor een laagdrempelig spreekuur. Iedereen kan gratis en vrijblijvend zijn of haar vragen stellen. Gewoon via de telefoon of via WhatsApp. Op basis van onze deskundigheid, passie en ervaring geven wij zo goed mogelijk advies. Het doel is om het spreekuur een startpunt te laten vormen voor meer financiële rust en ruimte.”

Financieel spreekuur

Het financieel spreekuur vindt plaats op maandag 5 juli tussen 14 en 16 uur. Zowel telefonisch (0546-241788) als via WhatsApp (06-30842858) kunnen mensen uit de gemeente Tubbergen, die financiële stress ervaren of te maken hebben met geldzorgen, hun vragen stellen aan de deskundigen van In Control. Het kan onder andere gaan over het grip krijgen op de financiën, schulden voorkomen of oplossen en/of meer geld overhouden aan het einde van de maand.

Handlogten-Hofmeijer doet dit samen met collega Heerink uit Ootmarsum. “Van jongs af aan wilde ik al graag een beroep uitoefenen waarbij ik mensen echt kan helpen, daarnaast vind ik het juridisch vakgebied erg interessant”, vertelt laatstgenoemde. “Ik hou ervan om dingen te regelen. Orde in de chaos scheppen voor cliënten die zelf niet meer weten waar ze moeten beginnen. Het kan lang duren, maar samen werken we naar een doel toe: een mooie toekomst!”

In Control

In Control biedt haar cliënten financiële rust. Met ‘bewind light’, budgetbeheer basis en (budget)coaching. Steeds op maat, passend bij de situatie. “Want we weten als geen ander wat financiële zorgen of een niet sluitend huishoudboekje kunnen betekenen. Soms lukt het gewoon niet alleen. Juist dan is er behoefte aan deskundige ondersteuning en tips van mensen die direct snappen wat er moet gebeuren. We bieden deze (tijdelijke) ondersteuning graag, tijdens een door de cliënt te bepalen periode”, licht de in Almelo woonachtige Handlogten-Hofmeijer toe.

Op www.jijbentincontrol.nl is meer informatie te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen