Donny (13) verkozen tot Kersenkoning

Donny Noordkamp
Foto: Mark Mensink

Het Land van Maas en Webbink heeft toch nog een kersenkoning voor dit seizoen gevonden.

De moeder van Donny Noordkamp (13) uit Weerselo had de oproep van het fruitbedrijf vorige week gezien en nomineerde hem middels een mail met uitvoerige motivatie.

De tiener scoorde vorig jaar een rol in een grote musical, welke in het DeLaMar Theater te Amsterdam opgevoerd zou worden. Helaas voor hem gooide de uitbraak van het coronavirus hierbij roet in het eten. “En nu gaat het pas volgend jaar gespeeld worden met andere jongens, want dan heeft hij de baard in de keel. Iets wat niet mag voor deze rol”, vertelt Kim Noordkamp. “Dus ik zou hem dit moment van faam zeker gunnen.”

“We zijn erg blij met hem. Dat hij onze kersenoogst wil promoten en zo enthousiast over ons bedrijf is”, benadrukt Petra Webbink namens de fruitkwekerij in de buurtschap West-Geesteren. “Bovendien is het natuurlijk een beetje sneu als zo’n jonge kerel door omstandigheden geen musicalrol mag vervullen, terwijl hij daarvoor juist uitgekozen was. Hopelijk is dit dan een soort pleister op de wond. We hadden geen betere kunnen wensen, da’s zeker.”

Lees meer

Reacties