Open Eettafel en Huiskamer Langeveen worden voortgezet onder de naam Seniorenkabinet

Foto: SWTD

Voor senioren in Langeveen en omstreken worden de krachten gebundeld.

Voortaan heten de Huiskamer Langeveen en Open Eettafel, waarbij ouderen in gezamenlijkheid konden aanschuiven voor een warme maaltijd, tezamen het Seniorenkabinet. Anita van Schaik fungeert voortaan als gastvrouw, als opvolger van Adele Tijhuis. “Na jarenlang mantelzorger en vrijwilliger in de ouderenzorg / hospice te zijn geweest is het nu tijd om wat te betekenen voor onze nieuwe omgeving. Mijn grote passie is koken en eten. Het liefst vers van eigen grond, direct naar de keuken. En wat is er nou leuker dan te delen van alles wat er groeit en bloeit, geserveerd op een mooi gedekte tafel?”

De bestaande Open Eettafel gaat wel een klein beetje veranderen. Het is de bedoeling dat deze naar dinsdagen (10.30-13.30 uur) verhuist en daarnaast de mogelijkheid om maandagochtend c.q. -middag thee/koffie met wat lekkers uit eigen keuken. En op donderdag een compleet verzorgd dagbesteding (zonder indicatie) van 10.30-16 uur met tussen de middag een huisgemaakt driegangenmenu, koffie- of theedrinken, gezellig kletsen en wat leuke activiteiten. Ook elke tweede officiële feestdag (tweede kerstdag, tweede paasdag en tweede pinksterdag) kan men zich aanmelden.

Open dag

Om kennis te maken met Van Schaik, de vrijwilligers en de nieuwe locatie op het adres Rouweweg 14 organiseren ze samen een open dag op zaterdag 2 oktober aanstaande (10.30-16 uur). Hierbij zal tevens seniorenwerker Nicolet Plegt-Koedijk een tijdlang aanwezig zijn voor eventuele vragen en nadere uitleg.

Reacties