Zorgboulevard van de Eeshof gereed na officiële opening tuin

Hoewel de laatste puntjes nog op de ‘i’ gezet moeten worden, is vrijdag de vernieuwde tuin op het terrein van de Eeshof officieel geopend.

Onder toeziend oog van tientallen genodigden werden de linten doorgeknipt door een vertegenwoordiging van bewoners uit de Havezathe, de Bloemenhof, de aanleunwoningen en de dagvoorziening.

Met de opening van de tuin is de zorgboulevard gerealiseerd. De Eeshof biedt op het terrein diverse zorg en dienstverlening: van dagvoorziening, thuiszorg en aanleunappartementen tot verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg.

Herinrichting

De herinrichting van het terrein is er eentje geweest van de lange adem. Een jaar geleden werd de eerste stap gezet met de sloop van het oude verzorgingshuis en sindsdien is er door diverse partijen met man en macht gewerkt aan het uiteindelijke resultaat. Een herinrichting die veel heeft gevraagd van het geduld en begrip van de cliënten en huurders, waarvoor ze bedankt zijn tijdens de openingshandelingen.

‘Noabers’ aanwezig

Onder de genodigden waren ook de ‘noabers’ van De Eeshof, die daags voor Nationale Burendag ook een kijkje mochten nemen in de tuin.

Na de officiële handelingen konden alle genodigden in de tuin genieten van feestelijke hapjes en drankjes en een vrolijke rollator dansact door verzorgenden van de Eeshof. De Edelweiss Spöllers zorgden deze ochtend daarnaast voor de muzikale omlijsting.

Reacties