Bouwbedrijf Kamphuis scoort heel hoog met klantgericht bouwen

Foto: Bouwbedrijf Kamphuis

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SKB Awards is bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren driemaal op een eerste plaats geëindigd en ook tot overall winnaar verkozen.

Zowel in de categorie ‘kopersbegeleiding’ en ‘meer-en minderwerk’ als in ‘oplevering’ scoort het bedrijf boven de 9 en houdt daarmee de nummers twee en drie achter zich.

Zowel het inspelen op extra wensen tijdens de bouw als de communicatie én informatievoorziening springen eruit, geeft het organiserende Stichting Klantgericht Bouwen (SKB). “Wij hebben een bouwinspiratiecentrum van zo’n 600 vierkante meter in Deventer met een uitgebreide showroom. Zo kunnen we onze kopers de bouwkundige en technische aspecten laten zien. We maken de oplossingen visueel en letterlijk tastbaar. Het helpt ons om goed uit te leggen wat we bedoelen én het vereenvoudigt het beslissingsproces van de klant”, licht directeur Michel Haafkes over de procesinrichting uit. “We zijn ontzettend trots dat we deze prijzen dit jaar hebben mogen ontvangen. Met dank aan alle opdrachtgevers voor het vertrouwen en de mooie beoordeling.”

Reacties