PLUS Tubbergen heropend na grondige verbouwing

Met een druk op de knop door hun kinderen Indy en Dex, die speciaal voor dit moment eventjes vrij hadden gevraagd van school, hebben Ivo en Niké Pleijhuis woensdagmorgen hun totaal vernieuwde PLUS-supermarkt heropend.

Na een confettiregen mochten de eerste klanten alle nieuwigheden opsnuiven en onderwijl hun persoonlijke boodschappenlijstje aflopen. Vooraf, tijdens een korte toespraak naar alle medewerkers en een aantal familieleden, blikten beide supermarkteigenaren terug op de afgelopen – nogal hectische – periode. Een lach én een traan verschenen op de gezichten. Emoties die passen bij de doorgevoerde aanpassingen, zowel in het bedrijf als in de vaardigheden. Want niet alleen is de inrichting en het productaanbod gewijzigd, ook is de ingang nu aan de Oude Markt in Tubbergen gesitueerd en heeft het personeel afgelopen tijd allerlei cursussen moeten volgen.

Het paradepaardje is wel de Makerij, die niet voor niets een prominente plats heeft gekregen. Vers is hierbij het sleutelwoord, want de naam zegt het al: allerlei gerechten, belegde broodjes en hapjes kunnen hier ter plekke bereid worden. Wat daarnaast meteen opvalt is de ruimere opzet van de kassa’s en servicedesk, om nog maar niet te spreken over de groente- en broodafdelingen, welke een moderne en foodhall-achtige aanblik hebben gekregen. Een droom die werkelijkheid is geworden, vertellen Ivo en Niké.

Reacties