Organisatie zeer tevreden over eerste editie Rock am Esch: ‘Hopen volgend jaar opnieuw te doen’

Foto: R&L fotografie

De eerste editie van Rock am Esch in Tubbergen was onmiddellijk een schot in de roos.

“We zijn ontzettend tevreden over het festival”, zegt Sander Tijink namens de organisatie. “We hopen het volgend jaar opnieuw te mogen doen.”

Afgelopen weekend vond dan eindelijk de eerste editie plaats op het weiland van de familie Frons. Met optredens van onder anderen Guns of the East, The Waterfront, The Fortunate Sons en Present Danger kwamen rockliefhebbers in Tubbergen en omstreken aan hun trekken.

Positieve reacties

Niet alleen waren er meer bezoekers dan verwacht, ook de reacties van het publiek en de artiesten waren uitsluitend positief. Volgens Tijink heeft deĀ organisatieĀ veel complimenten gekregen over de aankleding en sfeer op het festival.

“Mensen waren enthousiast over de locatie en de opzet van het festival”, vult mede-organisator Bas de Jong hem aan. “Na twee lange corona jaren was het spannend om een nieuw festival te lanceren. Dat dit dan zo goed wordt ontvangen en zoveel bezoekers trekt is geweldig.”

Terugkerend festival

Het doel is om van het festival een jaarlijks evenement te maken. “We willen Rock am Esch volgend jaar zeker weer organiseren”, zegt Sander. “We zijn nog aan het kijken of dit haalbaar is. We hopen het volgend jaar opnieuw te mogen doen. Aan ons zal het niet liggen!”

Reacties

Cookieinstellingen