Groentehal Oosterik uit Tubbergen genomineerd als ‘Buurtzaamste Ondernemer 2022’

Martijn Oosterik
Martijn Oosterik
Foto: RegioBank

Vrijdag 18 november aanstaande is de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland.

Op deze dag worden alle ondernemers in het zonnetje gezet. Echter, één ondernemer krijgt nog eens extra aandacht: hij of zij die verkozen is tot Buurtzaamste Ondernemer van het jaar door RegioBank.

De Buurtzaamste Ondernemer van het jaar-verkiezing is een initiatief van RegioBank en beleeft dit jaar haar eerste editie. Deelname is voorbehouden aan ondernemers die in hoge mate oog hebben voor de belangen van hun buurt. Zowel economisch als sociaal. Oftewel ondernemers die mede dankzij hun inspanningen de buurt vitaal houden en zelfs vooruithelpen. Groentehal Oosterik uit Tubbergen is één van de drie genomineerde ondernemers in de race voor deze titel. De fruit- en groentewinkel zet zich bovengemiddeld in voor de buurt door het lokale verenigingsleven te sponsoren. Maar ook door samen te werken met de dagbesteding.

Het is nu aan het publiek om de winnaar te kiezen. Iedereen kan stemmen op één van de finalisten van de Buurtzaamste Ondernemer van het jaar.

Verjaardagsboxen Tubbergen

De Buurtzaamste Ondernemer van het jaar krijgt een cheque ter waarde van 2.000 euro. Als Groentehal Oosterik de gelukkige is, heeft eigenaar Martijn Oosterik al een bestemming. Hij wil het hele bedrag doneren aan Verjaardagsbox Tubbergen. “Dankzij dit prachtige initiatief kunnen jarige kinderen, met ouders die het niet breed hebben, toch een geweldig verjaardagspartijtje organiseren”, aldus de Tubbergenaar.

Buurtzaam Ondernemen

Lokale ondernemingen zijn essentieel voor de economie en de werkgelegenheid. Een onderneming die zich bovendien buurtzaam opstelt, toont nog eens extra zijn betrokkenheid bij het welzijn en de vitaliteit van de buurt. Door toeleveranciers en werknemers zo dicht mogelijk bij huis te zoeken, of bijvoorbeeld de sportvereniging te ondersteunen. Of zijn of haar netwerk zo in te zetten dat de mensen uit de buurt daar hun voordeel mee kunnen doen.

Stemmen op de Buurtzaamste Ondernemer van het jaar kan tot 11 november op: www.regiobank.nl/buurtzaamsteondernemer.

Reacties

Cookieinstellingen