Prins Stijn en sik Mart nieuwe jeugdhoogheden van Albergen

Foto: Bokk’n Hörnkes

Vrijdagavond vond in een bomvolle residentie De Vette Bok (café Morshuis) de prinsopkomst van de Albergse jeugdcarnavalsvereniging, de Bokk’n Hörnkes geheten, plaats.

Eerst traden oud-jeugdprins Maarten, sik Sander en hofdame Pam af. Daarna verschenen om precies 22.11 uur op spectaculaire wijze de 29e hoogheden van de Bokk’n Hörnkes ten tonele. De Albergse jeugd wordt het komende jaar geregeerd door prins Stijn (Hesselink) en sik Mart (Koopmans).

Prins Stijn is in het dagelijks leven junior accountmanager export bij Kroon-Oil in Almelo. Daarnaast is hij Statenlid en raadslid. Sik Mart is in het dagelijks leven bakker bij bakkerij De Kraai in Geesteren.

Beide heren zijn daarnaast actief in de besturen van De Bokk’n Hörnkes en Paaspop Albergen. De hoogheden beloven er, samen met de andere verenigingen uit Albergen en omstreken, een onvergetelijk jaar van te maken. Het tweetal ziet tevens uit naar een feestelijke samenwerking met prins Gilbert, sik Arjan en hofdames Ellen en Patricia van carnavalsvereniging de Alberger Bökke.

Onder de klanken van diverse dj’s en in het bijzijn van vele andere verenigingen uit de regio, bleef het nog lang gezellig in de residentie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen