Nieuw sportbedrijf OG Trainingskamp biedt lessen voor iedereen

“Ik wil maar één ding en dat is de gezondheid van mensen verbeteren. Door te motiveren, coachen en het juiste voorbeeld te tonen. Lichamelijk én mentaal gaat dan iedereen groeien.”

Olivier Gillis meent wat hij zegt. De oprichter van OG Trainingskamp zag tijdens de coronapandemie hoe velen worstelden met hun motivatie, hun oefeningen onjuist uitvoerden en zo blessures opliepen, of het sporten in de grote massaliteit niet meer zagen zitten. “Dat moet echt anders”, benadrukt hij. “Onze trainingen zijn toegankelijk voor vrijwel iedereen. Daarnaast heerst er een gezellige en veilige sportsfeer, waardoor de mensen comfortabel kunnen sporten. Individueel en in groepsverband.”

Het sportbedrijf van Olivier biedt een keur aan opties: Personal training (thuis of op de locatie), online personal training, weerbaarheidstraining en -coaching, bedrijfstraining, kleine groepstrainingen en grote groepstrainingen, kidstraining (laagdrempelige vorm van kickboksen voor kinderen), bokszaktraining en bodytraining.

Zelfverzekerder worden

Olivier richt zich bovendien op personen die zich onzeker, onveilig en/of gepest voelen. “Veilig en zelfverzekerd gaan voelen, dat staat hierbij voorop. Personal training is de meest efficiënte manier van trainen, waarbij je een-op-een, op je eigen niveau, je doel(en) kunt behalen. In de omgeving Tubbergen staat dit nog redelijk in de kinderschoenen, maar sinds de coronapandemie maken er steeds meer mensen gebruik van.”

Iedereen kan gratis één groepsles mee komen sporten om de sfeer te ervaren. Aanmelden kan per mail: [email protected]. Voor meer informatie over trainingen, de tarieven en andere vragen: www.ogtrainingskamp.nl of telefonisch via 06-40434747.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen