Vakantie(voor)pret tijdens Open Huis-dagen bij Ter Beek Reizen

Eindelijk is het weer mogelijk om de traditionele Open Huis-dagen te houden bij Ter Beek Reizen in Tubbergen.

Medewerkers van Ter Beek Reizen heten vakantieliefhebbers graag welkom om kennis te maken met het gevarieerde reisprogramma voor 2023. Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart staat de koffie klaar op het kantoor aan de Uelserweg 35 in Tubbergen. Van diverse bestaande en nieuwe reizen worden presentaties verzorgd. Er worden films vertoond en er zijn chauffeurs en reisadviseurs aanwezig die u volop kunnen informeren over diverse bestemmingen. Bij boeking van een reis tijdens de Open Huis-dagen ontvangt de boeker een leuke attentie.

De ervaren en deskundige touringcarchauffeurs/reisleiders nemen de gasten graag mee naar de mooiste plekken in Europa. Wie kennis neemt van het reisprogramma van ter Beek Reizen merkt dat de reizen geheel verzorgd zijn. De genoemde excursies zijn inclusief, evenals de entrees en het verblijf in uitstekende hotels die bijna allemaal een beoordeling boven de 8 scoren op de door reizigers bejubelde website Booking.com. “Het vertrouwen staat voorop, onze reizigers weten dat een reis bij Ter Beek Reizen in vertrouwde handen is en de prijs glashelder”, laat eigenaar Hans Nolte weten. “We vragen géén aanbetaling, geen bijkomende kosten voor excursies en berekenen géén reserveringskosten. Daarnaast zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Deze stichting staat garant voor de door de consument vooruitbetaalde reisgelden. Wij kunnen de reizigers niet genoeg op het hart drukken hoe belangrijk dit is en dat ze het altijd moeten controleren voordat men een reis boekt.”

Reünie

De belangstelling voor de Open-Huisdagen neemt nog altijd toe en deze dagen krijgen steeds meer het karakter van een reünie. “Veel mensen die een meerdaagse reis met ons hebben gemaakt komen elkaar dan tegen en kunnen gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie met cake”, vertelt Peggy Nolte-Ter Beek. Ze vervolgt: “De interesse voor de Open Huis-dagen groeit nog altijd. Mensen worden gemiddeld genomen ouder, zijn flexibeler en op reisgebied breder geïnteresseerd dan pakweg tien jaar geleden. Voor wat betreft de busreizen zijn het voornamelijk 50-plussers die daarvoor kiezen.”

Omdat gasten weten wat ze kunnen verwachten bij Ter Beek Reizen, boeken veel klanten vaak jaren achtereen een meerdaagse (bus)reis bij ter Beek Reizen. Het overgrote deel van de klanten is afkomstig uit Twente. Peggy Nolte-Ter Beek: “Onze klanten vinden dat prettig. Het geeft een gevoel van Tukkers onder elkaar. We hebben dan ook alleen opstapplaatsen in Twente: Tubbergen, Almelo, Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Onze chauffeurs hoeven dus niet eerst het halve land door te rijden voordat ze op weg kunnen naar de uiteindelijke bestemming. Wij kunnen op die manier ook in één dag naar Oostenrijk rijden.”

De persoonlijke begeleiding gedurende de reis en op de plaats van bestemming door chauffeurs en/of reisleiders wordt volgens haar door de klanten heel erg op prijs gesteld. “Wij willen graag een langdurige relatie met onze klanten aangaan. Voorwaarden daarvoor zijn een uitstekende kwaliteit, een interessant reisprogramma, een fijne sfeer en een eerlijke en helder gecommuniceerde prijs. Alles moet gewoon tip top in orde zijn.”

Passende reizen

“Of u nu op zoek bent naar overweldigende natuur, traditionele cultuur of muzikale gezelligheid, een actieve rondreis of Oostenrijkse Gemütlichkeit, bij Ter Beek Reizen hebben we altijd een reis die bij u past. Terug van weggeweest is de rondreis Ierland & Normandië. De combinatie van de bijzondere cultuur, natuur en geschiedenis van Normandië en de mystieke, sprookjesachtige zelfs geheimzinnige sfeer die Ierland zo eigen is, maakt deze reis tot een belevenis van formaat.

Uiteraard kent het reisprogramma ook de nodige primeurs zoals de fietsreizen naar de Veluwe of het Rijk van Nijmegen. Tijdens deze driedaagse reizen met de Ter Beek Fietsbus gaat uw eigen fiets veilig en goed beschermd mee in de touringcar of huurt u ter plaatse een fiets en de gasten overnachten in een luxe Van der Valk hotel.

Maar er is meer nieuws. Wat dacht u van een reis naar de prachtige Hoch Taunus met verblijf in het mooie stadje Bad Homburg? Of naar de schilderachtige Romantische Straße waar het gezellige Dinkelsbühl ons een aangenaam verblijf biedt. Eveneens nieuw is onze gezellige reis naar het Oostenrijkse Inntal. Majestueuze bergen, glooiende en bloemrijke alpenweiden, woest stromende beken en riviertjes, donkere bossen en de alom aanwezige Tiroolse gemoedelijkheid worden u op een presenteerblaadje aangeboden.

De zevendaagse reis naar Wenen met bezoek aan het concert van André Rieu is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers. De parel aan de Donau zal u verrassen met haar aangename karakter, schitterende gebouwen en overal voelbare koninklijke en keizerlijke sfeer. Laat u muzikaal betoveren en treedt in de sporen van keizerin Sissi.”

Breed reisaanbod

Tijdens de Open Huisdagen kunnen belangstellenden niet alleen hun licht opsteken over het aanbod van meerdaagse busreizen maar ook over het brede aanbod van dagtochten en busreizen naar musicals als Soldaat van Oranje en Aida en de De Tocht. Laatstgenoemde musical wordt opgevoerd in een nieuw theater dat speciaal voor De Tocht wordt gebouwd in Leeuwarden. Met een 360º-ijsvloer van 2.000 m2 en de nieuwste theatertechnieken, beleven 1.460 toeschouwers de Elfstedentocht in elke voorstelling samen met de hoofdpersonen uit ons verhaal in al zijn uitersten.

Voor verenigingen, bedrijven en andere vaste groepen zijn er tal van mogelijkheden waarbij de dagtocht- of meerdaagse reisprogramma’s exact worden afgestemd op de wensen van de groep.

De Open Huis-dagen vinden plaats op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023, van 9.30 tot 17.30 uur, aan de Uelserweg 35 in Tubbergen. Op de website staan de presentatietijden van de verschillende reizen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen