La Cuisine viert jubileum: Dagmar en Martijn vieren 20 jaar eigenaarschap

Foto: La Cuisine

Op 1 mei 2023 is La Cuisine in Tubbergen twintig jaar in handen van Dagmar en Martijn Spekreijse.

Een hoogtepunt dat de eigenaren van de brandstore voor tafelen, koken en wonen de hele maand mei met hun fijne klanten willen vieren. Hoe? Met leuke winacties, demonstraties en extra kortingen.

Dagmar en Martijn zitten nooit stil. Ze doen alles net even anders. Vanaf de overname van La Cuisine op 1 mei 2003 tot op de dag van vandaag organiseren ze bijzondere events in hun keukenspeciaalzaak. Zo bezocht Lord Wedgwood in november 2003 de winkel bij een stunt met zijn serviesgoed, drumde Cesar Zuiderwijk op een drumstel van pannen in de zaak en kookten topkoks Paul Fagel en Julius Jaspers er overheerlijke gerechten. En om te blijven verbazen en inspireren is de winkel in 2007 en 2017 rigoureus verbouwd en het totale concept aangepast.

Vieren met acties

Het team van brandstore La Cuisine kijkt altijd vooruit, maar blikt nu ook tevreden terug op de afgelopen twintig jaar. “We willen dit jubileum vieren met onze fijne en trouwe klanten. Vooral door veel weg te geven! Alle kassabonnen van de maand mei bewaren we voor het verloten van mooie prijzen: Bunzlau koffie servies, SMEG Waterkoker, Janzen Giftsets, Villeroy & Boch dinner sets, een bestekset, koekenpannen, een gietijzeren braadpan, wijnglazen en nog veel meer schitterende cadeaus. Naast deze winactie houden we hoge kortingen op verschillende serviezen. En bij besteding van 50 euro of meer ontvangen klanten enkele weken een heerlijke fles La Colombette rosé. Op vrijdag 19 mei houden we een borrel voor klanten/relaties en op zaterdag 20 mei een demonstratie van Jura.”

Innovatie bekroond

Dat La Cuisine continu innovatieve ideeën introduceert werd gezien en in Chicago al twee keer bekroond met de Global Innovation Award en de felbegeerde Martin M. Pegler Award. Ze versloegen wereldwijd meer dan dertig andere landen in de retailbranche. En ook dichterbij huis, in Twente, is La Cuisine als enige echte keukenspeciaalzaak overgebleven.

In 2013 won de zaak de Ambassadeurs Prijs van de gemeente Tubbergen. Al meerdere keren is de brandstore omgetoverd tot pop-up restaurant met livemuziek en zinnenstrelende gerechten op de mooiste serviezen. Met de uitvoering van een doordacht onderhouds- en verduurzamingsplan is ook het pand van La Cuisine klaar voor de toekomst.

Brandstore La Cuisine

La Cuisine is al jarenlang een inspiratiewinkel voor tafelen, koken en wonen. De keukenspeciaalzaak uit Twente staat landelijk bekend om haar events, demonstraties, persoonlijke aandacht, merkproducten van topkwaliteit en goede service. Daarnaast bedienen ze consumenten en bedrijven met relatiegeschenken, kerst- en themapakketten, kraam-, jubilea- en huwelijkscadeaus op maat, maar ook met serviezen, koffiemachines, koffiebonen, onderhoudsmiddelen en meer. En ze doen de inrichting van onder meer keukens van vakantiehuizen en appartementen in Nederland en in het buitenland, van Zuid-Europa tot Curaçao.

Kijk voor meer informatie op www.lacuisine.nl.

Reacties

Cookieinstellingen