BGT Tubbergen viert mijlpaal met feestavond

Het ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) bestaat dit jaar 25 jaar.

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren werd op vrijdag 8 september een jubileumfeest georganiseerd. De avond werd bijgewoond door meer dan 375 BGT-leden en partners, (oud-)bestuursleden en overige genodigden.

De aanwezigen werden welkom geheten door spreekstalmeester Jeroen Ottink. Vervolgens begon het officiële programma met een terugblik door voorzitter Piet Klingeman, waarin de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar werden belicht. Daarna was er een speciaal woord van welkom en dank door de voorzitter aan de oprichters en oud-bestuursleden, werden er bloemen overhandigd en foto’s gemaakt. Namens de oprichters nam Jan Loeters het woord en wethouder Ursula Bekhuis vertegenwoordigde het college van Burgemeester en Wethouders om hun felicitaties over te brengen.

Na dit officiële gedeelte barstte het feest los met muziek van de PPM Showband, blaaskapel Moal wat Aans en een weergaloze circusact van Angels Inc. Met als klap op de vuurpijl een optreden van Ronnie Ruysdael waarbij het dak van de tent ging. Die ‘koning van de polonaise’ zorgde met zijn aanstekelijke meezingers tot in de late uurtjes voor een ouderwets gezellig feest.

Het jubileumfeest was zo niet alleen een eerbetoon aan allen die betrokken waren bij de oprichting, maar ook een gelegenheid om alle leden te bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van de BGT tijdens de afgelopen 25 jaar.

Cookieinstellingen