Kerstpakketten met een persoonlijk tintje: ‘Lokale producten als verbindende factor’

Foto: JW Promo

JW Promo uit Tubbergen heeft onlangs hun eigen kerstcatalogus gelanceerd, boordevol lokale kerstpakketten.

Deze collectie brengt de ambachten en passie van de lokale gemeenschap naar voren. Emiel Mensink: “Door de vraag te stellen aan verschillende mensen in onze omgeving en natuurlijk aan onszelf; wat vinden wij van de huidige kerstpakketten en wat zien wij graag terug in een kerstpakket. Al heel snel kwamen de verschillende behoeftes naar boven, met als boventoon een kerstpakket met lokale producten.”

Na een korte evaluatie en planning om invulling te geven aan de wensen was het tijd voor de uitvoering. “Nog voor de zomer zijn de eerste gesprekken gevoerd met verschillende ondernemers uit de gemeente Tubbergen en met 30 graden praten over de kerst is wel iets bijzonders”, lacht Emiel.

Dankzij het enthousiasme en de zeer soepele medewerking van de lokale ondernemers kon JW Promo het plan snel voortzetten en tot uitvoeringbrengen.

Lokaal aanbod

De kerstpakketten bevatten ambachtelijke lekkernijen en handgemaakte producten. Denk aan lekkernijen van Bakkerij Koopmans, hoogwaardig vlees van Slager Niels, eigengemaakte soep van Groentehal Oosterik en een fles rosé van Wijngaard Adebaer uit Geesteren. Onder het mom van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) ondersteunen ze de re-integratie tot de arbeidsmarkt via Leerplein Twente en is er bier van Huttenkloas, gebrouwen op Albergse grond. De aardbeienjam en -saus, gemaakt van verse aardbeien, van De Manderveense Aardbei zijn ook echte smaakmakers.

De kerstcatalogus is nu beschikbaar op de website. Klanten kunnen online bladeren en hun unieke kerstpakket samenstellen, met onder andere deze lokale producten. Daarnaast is ook de kerstshowroom reeds geopend en kunnen de pakketten bezichtigd worden. “Wij hebben een aantal vaste pakketten samengesteld maar de klanten zijn eventueel vrij om een eigen invulling te geven aan de pakketten”, aldus Emiel. “Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de wel bekende themapakketten te verzorgen, bijvoorbeeld een Italiaans Pizza Pakket, Hamburger Pakket of Thuisbioscoop Pakket.”

JW Promo is gevestigd op het adres Pastoor bloemenstraat 5 te Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen