Jubilarissen en pensionado’s gehuldigd tijdens kerstborrel Aannemersbedrijf Hoek

Ditmaal was watermolen Bels in Mander de locatie voor de jaarlijkse kerstborrel van Aannemersbedrijf Hoek, waarvoor alle werknemers en hun partners uitgenodigd waren.

Er werd op deze feestelijke avond genoten van een hapjesdiner bestaande uit tien gangen. Daarnaast werden de jubilarissen en pensionado’s gehuldigd.

Martijn Wigger, Oscar ter Haar en Edwin Wesselink werden in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig dienstverband. Directielid Daniel Hoek sprak lovende woorden en had voor iedere jubilaris een persoonlijke anekdote plus dankwoord. Ze ontvingen een enveloppe met inhoud en voor de partners was er een bos bloemen. Aannemersbedrijf Hoek is er trots op dat deze werknemers zolang werkzaam zijn bij het bedrijf.

Van zowel Theo Lohuis als Bertus Damhuis werd afscheid genomen, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Ook voor deze twee trouwe krachten waren er mooie woorden als dank voor hun jarenlange inzet. Als verdere blijk van waardering ontvingen ze ook een enveloppe met inhoud en waren er bloemen voor de partners. Hopelijk kunnen ze lang genieten van hun welverdiende vrije tijd.

Na afloop van het officiële gedeelte werd er gezellig geborreld en kon worden teruggekeken op een geslaagde avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen