Lotte Paus uit Harbrinkhoek winnares van Hair Awards

De jaarlijkse wedstrijd voor alle studenten haarverzorging van ROC van Twente stond dit jaar in het teken van het thema ‘007 première’.

Een thema dat draait om stijl en klasse, dat hadden de studenten wel begrepen. In elke wedstrijdronde ontstonden in drie kwartier tijd de mooiste creaties. En dat alles ‘gewoon’ in het atrium van de ROC van Twente, aan de Wierdensestraat in Almelo. De studenten werden aangemoedigd door familie, vrienden en ook begeleiders vanuit de leerbedrijven.

Aan de vakkundige jury de zware taak om elke ronde de studenten te selecteren die het thema met het treffendste totaalplaatje hadden weten te raken. Uiteindelijk wist de 16-jarige Lotte Paus uit Harbrinkhoek, die stage loopt bij Natasja’s Hairstudio in Tubbergen, te winnen in de categorie BBL 1. Hierin deden in totaal 34 studenten mee.

“We zijn enorm trots op haar”, laat haar praktijkbegeleider Natasja Hendriks weten. “Maar dat is nog niet alles – Lotte is ook nog eens gecast voor de ‘excellence’ klas, een welverdiende erkenning voor haar talent! Samen met ons hele team hebben we Lotte aangemoedigd en gesteund.  En een speciale shout-out naar schoonheidssalon Leonie voor het prachtige werk met de make-up.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen