‘Handige Harry of Harriët’ gezocht voor landgoed Herinckhave

Foto: Nico Kloek

Ben je graag buiten aan het werk, krijg je energie van werken met mensen en beschik je over een groot en groen hart?

Landschap Overijssel werkt samen met Carint Reggeland in het project Zorgend Landschap. Voor de locatie in Fleringen zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Samen met andere groene vrijwilligers en een zorgbegeleider begeleid je een team van mensen met vroege dementie. De nadruk ligt op lekker buiten samenwerken met de deelnemers in de tuin van het landgoed. Uiteraard werk je zelf ook lekker mee. Weinig groene kennis of ervaring? Dat geeft niet, dat kan je leren. Wel wordt er een gevoel voor humor en relativeringsvermogen gevraagd mee te nemen.

Iedere dinsdag wordt er gewerkt op landgoed Herinckhave in Fleringen. Het zou fijn zijn als je iedere week beschikbaar bent, maar eens per veertien dagen is de organisatie ook erg blij. De verantwoordelijkheid voor de zorg ligt bij de zorgbegeleider die altijd vanuit Carint Reggeland meegaat. Landschap Overijssel zorgt voor de groene kant van het werk, gereedschap, een reiskostenvergoeding, verzekering en korte cursussen zodat de ‘Handige Harry of Harriët’ het werk goed kan doen.

Kijk voor meer informatie op www.landschapoverijssel.nl/zorgendlandschap of stuur een e-mail aan [email protected], t.a.v. Arjen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen