Jubilarissen brandweer geëerd op jaarlijkse korpsavond

Brandweerkazerne Tubbergen heeft vrijdagavond een belangrijk moment gevierd: de jubilea van vier toegewijde brandweervrijwilligers.

Deze vrijwilligers staan al jarenlang dag en nacht paraat om de inwoners van Tubbergen en omgeving te beschermen. Het is tijd om hun inzet te erkennen en te vieren.

Feestelijke mijlpalen en afscheid

Al gedurende 30 jaar zet Morice Katier zich met een grote dosis passie in voor de brandweer in de gemeente Tubbergen. Mark ten Winkel al 20 jaar en Rick Frons al 10 jaar. Deze indrukwekkende jubilea verdienen een bijzondere viering. Bert Voorhuis viert zijn 25-jarige jubileum, maar neemt tegelijkertijd ook afscheid. De korpsavond belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, waarbij ook certificaten en diploma’s worden uitgereikt.

Burgemeester Anko Postma was aanwezig om de vrijwilligers te eren. Ilona de Jonge, teamleider, deelt haar dankbaarheid voor de langdurige inzet van deze brandweervrijwilligers. “De inzet van deze vrijwilligers verdient erkenning. Deze avond is een goede gelegenheid om hun toewijding extra te waarderen.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen