Rock am Esch breidt uit met extra avond

Foto: Rock am Esch

Bier, bands en barbecue – wat wil je nog meer op een vrijdag?

Precies niets, bedachten de organisatoren van Rock am Esch en dus wordt de derde editie van het festival uitgebreid met een extra avond. Vrijdag én zaterdag.

De ‘vrijdagmiddagborrel’ van Rock am Esch betekent een spetterende start van je weekend, met een heerlijke barbecue en topacts tot laat in de avond. Kaarten voor deze extra avond zijn verkrijgbaar voor 10 euro per stuk via de website.

Bovendien krijgen bezoekers die al een ticket voor zaterdag hebben, of er een aanschaffen voor 24 mei, de mogelijkheid om een vrijdagticket te kopen voor slechts 7,50 euro. Ook komen er combitickets beschikbaar voor 30 euro.

Vrijdag

Op deze speciale avond treden drie bands op die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Maak je klaar voor NXT4, met hun frisse mix van pop- en rockcovers van grootheden als U2 en Oasis. The Vadis Collective brengt de sfeer van Woodstock ’69 naar Twente na een onvergetelijk optreden tijdens de vorige editie.

De avond wordt afgesloten door de sensationele Rolling Stones tribute band, Street Fighting Men, die belooft de grootste hits te spelen, van Jumpin’ Jack Flash tot Paint it Black.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen