Tipgeld voor in Geesteren gestolen BBQ-aanhanger

Foto: Onbekend

Voor degene met de gouden tip ligt een leuk geldbedrag in het verschiet. Dat zegt de eigenaar van de BBQ-aanhanger die afgelopen week ontvreemd is.De eigenaar van Hopje Verhuur te Geesteren kreeg afgelopen dinsdag bezoek van 2 mannen, die een dag lang een handige BBQ-aanhanger wilden huren. Robert Wesselink: “Ze belden me op of dat wel kon en dit was vanzelfsprekend geen probleem. Of de aanhanger misschien wat later kon worden opgehaald, omdat ze op dat moment nog geen auto met trekhaak voorhanden hadden. Prima natuurlijk, ook geen probleem. En zo gezegd, zo gedaan. Tussen 10.00 en 11.00 uur ’s ochtends kwamen ze langs om de aanhanger op te halen. Ze betaalden toen niks, want het is veel handiger – gezien het gas dat men verbruikt – om het totale verschuldigde bedrag achteraf te berekenen.”

Een dag later, woensdag 30 april, brachten de 2 huurders de BBQ-aanhanger echter niet terug. Het partyverhuurbedrijf vermoed dat de dieven wel uit deze regio komen. “Wij bellen, maar geen gehoor. En nog altijd hebben we de aanhanger niet weer gezien. Daarom hebben we het op Marktplaats gezet, zodat anderen het ook te weten kunnen komen. Hopelijk ziet iemand ‘m ergens. De mannen reden in een witte bus, zonder bestickering. De één was wat dik en de ander was een stuk dunner. Beide zo rond de 40 jaar oud en blank”, zo omschrijft Wesselink.

Hopje Verhuur heeft nog geen aangifte gedaan. De gouden tip is €150 waard. Wie meer informatie heeft kan contact opnemen met tel. 06-29427740.

dsc00760ec

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen