Ramkraak bij tabakszaak in Tubbergen

Foto: Primera Tubbergen

Vannacht is er met veel geweld ingebroken bij de gemakswinkel Primera aan de Almeloseweg in Tubbergen, vermoedelijk door aan de voorkant het bedrijf te rammen met een object. De glazen pui ligt daarom in gruzelementen en ook binnen is er een grote chaos aangericht. Vermoedelijk ging het de rovers om de rookwaren.

In augustus van 2012 en 2013 zijn er ook ’s nachts spullen meegenomen uit Primera Tubbergen. Ook in 2012 was de zaak het slachtoffer van een ramkraak.

De recherche is op dit moment bezig met een buurtonderzoek. Mensen die meer weten over de inbraak en/of er getuige van zijn geweest, kunnen contact opnemen met het algemene meldnummer van de politie via tel. 0900-8844 of via tel. 0800-7000 (anoniem).

Update

Rond 4 uur vannacht ging het alarm af. Vermoedelijk is sprake van meerdere daders die in hun auto er vandoor gingen in de richting Almelo, zo laat de politie weten.

Primera Tubbergen is vandaag wel gewoon geopend voor klanten. Er is een provisorische voordeur geplaatst.

In het tv-programma Onder de loep, een samenwerking tussen RTV Oost en de politie, zal er aandacht worden geschonken aan de roof van sigaretten en krasloten. Opnames hiervoor hebben vanochtend plaatsgevonden.

235178

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen