Mogelijk verdachte van inbraak Primera Tubbergen aangehouden

Foto: Redactie

De politie trof gisteravond een auto aan in Den Haag met in de achterbak een rek met krasloten. Eén inzittende, een 19-jarige Hagenaar, werd na een korte achtervolging aangehouden.

De politie zagen rond 20.00 uur een auto stilstaan met 2 inzittenden. Agenten dachten dat de auto met pech stond en wilden poolshoogte nemen. Toen de inzittenden de agenten zagen, kozen ze snel het hazenpad. Eén van hen werd na een korte achtervolging aangehouden. De tweede verdachte wist te ontkomen. In de achterbak van de auto werd een rek met krasloten aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de krasloten. Onbekend is nog of de krasloten van de inbraak bij Primera Tubbergen afkomstig zijn.

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met het Flexteam van de politie-eenheid Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Update

Het rek met krasloten blijkt inderdaad te zijn gestolen bij de Primera in Tubbergen, maandagmorgen 26 januari jongstleden. De verdachte zit nog vast voor onderzoek. De politie onderzoekt of er nog meer personen zijn betrokken bij de inbraak.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen