Tubbergse ondernemer dreigt beelden van vernielers op internet te zetten

Foto: Installatiebedrijf Eppink

Afgelopen weekend is voor de tweede keer in korte tijd de reclamezuil voor het pand van Installatiebedrijf Eppink, gevestigd op het industrieterrein in Tubbergen, vernield. Net als in december vorig jaar werd er een steen doorheen gegooid, vermoedelijk door iemand uit een groepje jongeren dat zich bij het pand ophield.

De vernieler is tot dusverre onbekend gebleven, maar bedrijfseigenaar Henri Eppink hoopt snel achter zijn/haar identiteit te komen. Niet in de laatste plaats omdat er videobeelden van een groepje jongeren, die zich voor het bedrijfspand ophielden, zijn gemaakt. Eppink vermoedt dat zij iets met de vernieling van doen hebben. “Of misschien weten zij er meer van. De schade is weer aanzienlijk, want de hele plaat moet vervangen worden. Je kunt er immers niet zomaar wat op plakken of het ‘even’ repareren.”

Inmiddels heeft de politie de camerabeelden in bezit gekregen en Eppink hoopt dat daarmee de jongeren gevonden worden. “Ze kunnen zich natuurlijk ook zelf melden. Misschien krijgt er iemand spijt of denkt ‘ie inmiddels dat z’n kameraden toch niet zulke fijne zijn als eerder het geval was. We zullen zien wat eruit komt. Desnoods plaatsen we de beelden op internet.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen