Alberger Bökke annuleert gala’s na dodelijk ongeval Duncan Ensink (15)

Foto: Onbekend

De 15-jarige Duncan Ensink uit Albergen is het dodelijk slachtoffer van het eenzijdige ongeval dat vanochtend in Bornerbroek plaatsvond. Dat melden de Alberger Bökke.

De auto vloog na de aanrijding in brand. Volgens de politie kan gladheid de oorzaak zijn geweest van het verkeersongeval, maar nader onderzoek moet dit nog uitwijzen.

De bestuurder werd zwaargewond naast de brandende auto aangetroffen en is overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Duncan overleefde het zware ongeval niet.

Afgelastingen

De 15-jarige Duncan was lid van carnavalsvereniging de Alberger Bökke. De vereniging reageert op Facebook geschokt op het overlijden van de jongen. Wegens zijn overlijden zijn de carnavalsgala’s van vanavond en morgen afgelast. Het bestuur van de vereniging weet nog niet wat er gaat gebeuren met carnavalsactiviteiten die nog op het programma staan, waaronder de grote optocht van volgende week zondag.

Ook voetbalvereniging De Tukkers, waar Duncan in het B3-elftal speelde, heeft alle uit- en thuiswedstrijden van dit weekend geannuleerd. Trainen is evenmin mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen