Winkeldief aangehouden in Albergen

Vanmorgen hebben verschillende personen in de Tubbergse vestiging van Praxis gereedschap gestolen.

Medewerkers van de bouwmarkt, gevestigd aan de Galvanistraat in Tubbergen, missen o.m. een boormachine. Volgens één van hen is er in Albergen een verdachte te voet aangehouden.

De politie is nog op zoek naar de andere verdachten, die er in een blauwe VW Passat vandoor zijn gegaan. Hierbij wordt ook om de welkome hulp van burgers gevraagd.

Update

Volgens nog onbevestigde berichten zijn inmiddels ook nog 2 andere verdachten aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij Praxis Tubbergen. Daarbij zouden nog meer gereedschappen, vermoedelijk eveneens van diefstal afkomstig, in hun voertuig zijn aangetroffen.

Update 2

De man die in Albergen door de politie gearresteerd is, werd daar eerst door burgers in bedwang gehouden. Dit nadat hij samen met 2 maten vanuit Tubbergen was weggereden. Aangekomen in Albergen sprong het heerschap, vermoedelijk afkomstig uit Polen, uit de auto en rende vervolgens door de lokale pastorietuin. Opgemerkt door een passerende inwoner werd hem vriendelijk doch nadrukkelijk gevraagd op de grond te gaan liggen totdat de sterke arm der wet hem ophaalde.

Update 01-02-2016

Volgens de politie gaat het bij de arrestant om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verbllijfsplaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen