Politie arresteert 5 verdachten van dodelijke steekpartij, getuigen gezocht

Foto: Redactie

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 augustus om ongeveer 02.15 uur vond er een steekincident met dodelijke afloop plaats bij een horecagelegenheid aan de Oldenzaalseweg in Reutum.

Bij het steekincident kwam een 22-jarige man uit Winterswijk om het leven. Ook 3 andere mannen raakten gewond. Zij werden in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld en daarna door de politie aangehouden. Het betrof een 31-jarige man en een 34-jarige man uit Enschede en een 25-jarige man uit Winterswijk.

Daarnaast hield de politie ook een 35-jarige vrouw uit Enschede en een 43-jarige man uit  Winterswijk aan. De politie sluit andere aanhoudingen niet uit.

Team Grootschalige Opsporing

Over de toedracht van het steekincident is nog niets bekend. De politie is een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) gestart.

Politie zoekt getuigen

De politie is  voor het onderzoek nog op zoek naar getuigen of mensen die over informatie beschikken over het steekincident. Men kan contact opnemen met de politie op tel. 0900-8844. Wie anoniem wil blijven kan informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.

Reacties