Arrestatie na gijzeling en doodsbedreiging in Albergen

Foto: Redactie

Gisteravond kwam omstreeks 19.00 uur een melding binnen bij de politie van een 66-jarige man die tegen zijn wil was vastgehouden in een woning aan de Kapittelhuistraat te Albergen.

De man was gevlucht naar een ander adres waar hij de politie kon laten informeren. Gealarmeerde agenten hebben een onderzoek ingesteld en een 72-jarige man uit Albergen even later elders in het dorp aangehouden.

De 66-jarige man doet aangifte van mishandeling, bedreiging en wederrechtelijke vrijheidsberoving. Hij was omstreeks 18.00 uur namens een keukenbedrijf uit Deventer naar de woning van de 72-jarige man gegaan om er een klacht op te lossen. Daar werd hem vrijwel meteen het verlaten van de woning onmogelijk gemaakt. Hij werd mishandeld en zowel woordelijk als met een wapen bedreigd met de dood.

Het is de 66-jarige man uiteindelijk gelukt om te ontsnappen. Na de aanhouding aan de 72-jarige man heeft de politie een onderzoek in de woning gehouden. De verdachte is voor nader onderzoek opgesloten in het arrestantencentrum te Borne.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden