Familie van gewonde garagehouder uit Albergen boos over roddels

Centrum van Münster afgegrendeld
Centrum van Münster afgegrendeld
Foto: Mark Mensink

De familie van Bennie Eerdman zweeft op dit moment tussen hoop en vrees.

De Albergenaar raakte zaterdag ernstig gewond raakte toen een doldwaze Duitser met z’n campingbusje een vol terras in Münster op reed en daarbij ook Eerdman raakte. Weliswaar werd hij vanochtend opnieuw geopereerd, het gevaar voor zijn leven is nog niet geweken. Ondanks de ingrepen is er volgens zijn oudste broer Herman nog weinig verbetering in de gezondheidssituatie van Bennie te bespeuren.

Familieleden van de garagehouder waken beurtelings bij hem om op de hoogte te blijven. Eerdman balanceert sinds de gewelddadige gebeurtenis op het randje van de dood, zoveel is duidelijk. “We houden natuurlijk hoop op een goede afloop, maar houden ook rekening met het ergste”, vertelt Herman.

Dorpsroddels

Volgens het geëmotioneerde familielid worden er onware verhalen over Bennie verspreid, iets waartegen hij wil optreden. “Iemand stuurde een bericht rond dat hij al was overleden, terwijl dat totaal niet zo is. We zijn er bijna achter wie dat heeft gedaan en diegene is er nog niet mee klaar. Maar daar komt-ie nog wel achter”, belooft Herman. “Desnoods slepen we ‘m voor de rechter.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen