‘Kling en Klang’ accepteren uitnodiging voor dienst in de Warmoesstraat

Bas Kuiphuis en Peter Withag
Bas Kuiphuis en Peter Withag
Foto: YouTube / Politie

Nu de uitzendingen voor de serie Typisch Tubbergen erop zitten, verhelderen de wijkagenten Bas Kuiphuis en Peter Withag hun rol hierin.

Nationale bekendheid, zij het in bescheiden mate, kregen de agenten toen ze in de tv-serie te zien waren. Maar niet alles was de kijkers misschien direct helemaal duidelijk. Niettemin kijken beide met veel plezier terug op hun televisiedebuut, waarbij hen geregeld lovende en bijzondere reacties ten deel viel. Zo omschreef iemand ze gekscherend als ‘Kling en Klang’, gelijknamig een tweetal politiemannen die in het tv-programma Pippi Langkous schitterden.

Aan het optreden hielden ze ook een uitnodiging van de politie in Amsterdam over. Ze mogen een dienst draaien in de roemruchte Warmoesstraat, één van de oudste straten in de hoofdstad.

Terugblik op Typisch Tubbergen

Terugblik op Typisch TubbergenOnze wijkagenten Bas en Peter hebben jullie vast gezien in de 12-delige serie Typisch Tubbergen op tv de afgelopen weken. Maar waarom deden ze hier aan mee en hoe hebben ze het beleefd? Hoe zijn de reacties achteraf en hoe vaak zitten ze eigenlijk vast in de modder? We hebben het ze gevraagd!#politieophetplatteland #optv #TypischTubbergen #terugblik Evangelische Omroep (EO)

Geplaatst door Politie Tubbergen op vrijdag 11 mei 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen