Jongeren stelen ijsjes uit boerderijwinkel in Vasse: “Lijkt nergens meer op”

John Versteeg is boos op een paar jongeren die woensdag, zonder ervoor te betalen, ijsjes uit een vriezer van zijn boerderijwinkeltje in Vasse hebben gehaald.

De diefstallen werden opgenomen door een beveiligingscamera die in het winkeltje, een tuinhuis met zelfbediening langs de weg, hangt. Op de beelden is te zien hoe diverse tieners op verschillende tijdstippen de koude lekkernijen pakken en ermee vandoor gaan. Versteeg: “Je hoort ze roepen ‘de camera is offline, gauw even na binnen gaan’. Jammer joh, de camera draaide gewoon!”

Ondanks een oproep hiertoe hebben de daders zich nog altijd niet gemeld. Versteeg reageert teleurgesteld: “Het gaat mij totaal niet om geld. Dit lijkt een geintje, maar ook wij moeten hard werken voor onze centen. Lijkt nergens meer op, zo.”

Update

De jongeman op de opsporingsfoto heeft zich intussen bij de familie Versteeg gemeld en excuses aangeboden. Volgens z’n vader was hij van plan de dag erop alsnog te betalen en hoorde zijn zoon niet bij het groepje jongens dat de ijsdiefstal pleegde.

Reacties

Cookieinstellingen