Politie zoekt getuigen en camerabeelden van nachtelijke belaging vrouw

Foto: Politie Tubbergen

Rond de klok van 4 uur is vannacht een vrouw op de Reutummerweg in Tubbergen belaagd door een man en hierbij ten val gekomen.

Ze kon zich na een korte worsteling uit de voeten maken en in de buurt hulp krijgen. De politie heeft het slachtoffer opgevangen en is met haar in gesprek. Ze heeft lichte verwondingen opgelopen. Op de plaats van het incident en in de omgeving is onderzoek verricht.

De belaging heeft zich voorgedaan ter hoogte van de kruising met de Wieschertsweg en Westermatenweg. Er is nog geen verdachte opgepakt.

Getuigenoproep

De politie vraagt aan bewoners en voorbijgangers of zij rond genoemd tijdstip iets hebben gezien of gehoord. Het kan ook zijn dat voorafgaand anderen daar langsfietsten of met de auto reden en daar iets of iemand hebben gezien. Dat kan om deze bedoelde persoon gaan, maar ook over een eventuele auto of een ander vervoermiddel bijvoorbeeld.

Camerabeelden

Het onderzoek van de recherche heeft ook belang bij beeldmateriaal. Wie een aangrenzende woning of bedrijf heeft en bent in het bezit is van een beveiligingscamera kan dit via tel. 0900-8844 doorgeven. Hetzelfde geldt voor een eventuele getuige of mogelijke dashcambeelden.

Reacties

Cookieinstellingen