GB/VVD: Snel onderhoud aan ‘bouwstraat’ in Harbrinkhoek

De Krön te Harbrinkhoek
De Krön te Harbrinkhoek
Foto: Google Maps

Maandag gaat raadslid Herbert Oude Luttikhuis (Gemeentebelangen/VVD) vragen stellen aan het college over de slechte kwaliteit van de ‘bouwstraat’ die industrieterrein De Krön in Harbrinkhoek ontsluit.

Enkele jaren geleden zijn vanwege het langdurig parkeren door vrachtwagens kleine aanpassingen aan de inrichting van het genoemde industrieterrein gerealiseerd. De onderhoudsstaat van de straat is reeds toen aan de orde geweest. Dit werd uitgesteld, omdat men verwachtte op De Kron II snel te kunnen ontwikkelen. Tot op heden is dat nog niet gerealiseerd en daarom zal het GB/VVD-lid in de aankomende raadsvergadering deze problematiek aan de orde brengen. Daarbij zal hij vragen om de straat op korte termijn te herstellen en zo weer naar een acceptabel niveau te tillen. “Vanuit de dagelijkse praktijk weten we dat een schone, veilige en nette omgeving ook een positieve uitstraling heeft naar klanten en de ondernemers”, aldus Oude Luttikhuis.

Directe aanleiding voor de hernieuwde aandacht voor de ‘bouwstraat’ is het onlangs afgelegde bedrijfsbezoek door de GB/VVD-fractie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen