Brookhuis tekent nieuw contract voor de Regiotaxi

Foto: Regiotaxi Twente

Brookhuis Personenvervoer zal ook komend jaar zorgdragen voor de Regiotaxi in de gemeente Tubbergen. Ditmaal voor de periode van 1 september 2016 tot 1 juli 2017.

Zij heeft de meest gunstige inschrijving op basis van kwaliteit en prijs. Burgemeester Stegers en Brookhuis ondertekenden afgelopen week de overeenkomst.

“Onze huidige vervoerder kwam als meest geschikte partij uit de aanbesteding”, vertelt wethouder Volmerink. “We vertrouwen erop dat de dienstverlening ook deze periode goed wordt uitgevoerd en dat onze inwoners in goede handen zijn bij deze partij.”

Voor gebruikers verandert niets

De aanpak van de Regiotaxi (zoals wijze van reserveren, ophaaltijd, omrijtijden, tarieven en telefoonnummer) blijft ongewijzigd. Gebruikers kunnen op de vertrouwde manier gebruik blijven maken van de Regiotaxi.

Regiotaxi Twente

Regiotaxi Twente is een vorm van openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen en op afroep beschikbaar in heel Twente. Er rijden ook speciale taxibusjes voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Kijk voor uitgebreide informatie, voorwaarden en tarieven op www.regiotaxitwente.nl of bel met tel. 0900-1814.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen