“Kom de verkiezingsbeloftes eens na!”

Leden van D66 in gesprek met inwoners van Tubbergen
Leden van D66 in gesprek met inwoners van Tubbergen
Foto: Redactie

Gisteren hebben bestuursleden van D66 Noordoost-Twente in het centrum van Tubbergen toevallige passanten gevraagd naar hun mening over de lokale politiek, knelpunten die zij ervaren en algehele ergernissen.

In groepjes van 2 gingen ze de straat op voor een ronde ‘in gesprek met’, gehuld in witte jassen met daarop het partijlogo en gewapend met A4-tjes waarop mensen die er even de moeite voor namen hun mening op konden zetten. Niet iedereen maakte direct van die gelegenheid gebruik, maar na een paar uurtjes hadden de D66’ers wel een behoorlijke oogst aan uiteenlopende opinies en kritiek binnen: beleid duidelijker uitleggen, meer aandacht voor jongeren, een mooi en veilig dorp, kom de verkiezingsbeloften eens na, etc.

2018

D66 wil bij de volgende raadsverkiezingen ook meedoen in de gemeente Tubbergen. Vorige week riep het bestuur van de regionale D66-afdelingen inwoners op om hierover mee te denken. Medio volgend jaar zal er een lijsttrekkersverkiezing worden gehouden, waarna de plaatselijke ‘kopman’ die spreekwoordelijke kar richting 2018 gaat trekken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen