Dorpen Centraal doet toch mee aan de gemeenteraadsverkiezingen

Alexander Plegt
Alexander Plegt
Foto: Dorpen Centraal

Dorpen Centraal (DC) verrast door toch mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

De onafhankelijke politieke partij Dorpen Centraal komt terug op haar besluit om niet mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, laat raadslid Alexander Plegt weten.

Eerder dit jaar namen 2 politieke kopstukken afscheid van Dorpen Centraal, waardoor alle werkzaamheden over minder mensen verdeeld moesten worden. “In eerste instantie leek dit me teveel, echter intern beraad heeft aan het licht gebracht dat de leden het eeuwig zonde zouden vinden als er in de Tubbergse politiek slechts keuze zou zijn uit 3, landelijk aangesloten, partijen”, aldus Alexander. “De afgelopen jaren heeft Dorpen Centraal z’n nut bewezen door met een positief kritische houding voorstellen vanuit het college van burgemeester en wethouders te beoordelen.”

In het binnenkort te presenteren beknopte partijprogramma zal de vraag “zouden wij deze beslissing ook nemen wanneer het ons eigen geld was?” weer centraal staan.

Mochten er ondanks de herhaaldelijke oproepen toch nog mensen geïnteresseerd zijn om actief te worden binnen de lokale politiek, en zich kunnen vinden in de uitgangspunten van Dorpen Centraal, aarzel dan niet en neem op zeer korte termijn contact op met Alexander Plegt (tel. 06-20448776).

Anoesjka Kemperink

Oud-lijsttrekker Anoesjka Kemperink gaat ook weer politiek actief worden, zij het in haar nieuwe woonplaats Hengelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen