BWG Stables, Koopman Assurantiën en Bouwmetaal genomineerd als ambassadeur

Foto: Glasrijk Tubbergen

Tubbergen waar maar mogelijk promoten, dat is de voornaamste taak van de ambassadeur die jaarlijks tijdens het evenement Glasrijk gekozen wordt.

Vandaag zijn de 3 genomineerden voor de verkiezing van de ambassadeursprijs voor 2018 bekend gemaakt.

De titel ambassadeur wordt dit jaar voor de 23e maal vergeven. De genomineerden worden ieder jaar voorgedragen door de oud-ambassadeurs, waarna ondernemers van alle ondernemersverenigingen van Tubbergen de kans krijgen om hun stem uit te brengen. Hans te Kolsté, bestuurslid Glasrijk Tubbergen, en burgemeester Wilmien Haverkamp zijn enthousiast over de 3 genomineerden die aangedragen zijn. “We hebben de oud-ambassadeurs gevraagd om bij hun selectie rekening te houden met 3 voorwaarden”, vertelt de burgemeester. “De bedrijven moeten innovatief zijn, duurzaamheid toepassen en maatschappelijke betrokkenheid tonen binnen de gemeente Tubbergen. Dat is bij alle 3 ruimschoots het geval.”

De genomineerden

De voorgedragen bedrijven waren zonder uitzondering blij verrast met hun nominatie en zijn ieder op hun eigen manier uniek voor de gemeente Tubbergen. Inwoners en ondernemers kunnen een keuze maken uit de volgende bedrijven:

  1. BWG Stables
  2. Koopman Assurantiën
  3. Bouwmetaal

Op 5 oktober wordt tijdens een avond voor ondernemers de nieuwe ambassadeur officieel gekozen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden